3 antwoorden
 1. francine
  francine zegt:

  goededag, Ik wilde vragen of ik u een foto kan zenden naar u email, waarop een kat is te zien, en aan de hand daarvan wilde ik vragen of u denkt dat hier een siamees in zit. Ik zoek precies dezelfde, die ik wil aanschaffen en vragen of u deze heeft. groetjes francine uit diemen

  Beantwoorden
 2. Joan
  Joan zegt:

  Hallo Mirella,
  Ik dacht al geantwoord te hebben maar kan het niet terug vinden.
  Het zou handiger zijn om mij te bellen, dan kan ik al uw vragen beantwoorden.
  Hartelijke groeten

  Beantwoorden
 3. Mirella
  Mirella zegt:

  Hallo,
  Wij zijn op zoek naar een kitten voor onze dochter. Ik heb vroeger ook een siamees gehad, en weet dat deze goed met kinderen overweg kon. Ik ben dus wel geinteresseerd. Uiteraard zou ik ook graag de prijs willen weten. Graag hoor ik van u.
  Mvg
  Mirella

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.