028Geboren op 16 juli 2014 uit Angelo en Felice 5 kittens. Op 23 juli 2014 uit Angelo en Ashley 4 kittens. 030Deze leuke kittens mogen eind oktober het nest verlaten. 130 We gaan nu goede tehuizen zoeken voor deze mooie lieve katjes. We hebben siamese katers en poesjes. allemaal met stamboom. Onze kittens kosten niet de hoofdprijs. maar uiteraard een normaal bedrag voor deze kittens. Vader en moeder zijn in huis bij ons te bekijken.

 

 

Ook kittens die niet helemaal het uiterlijk van de siamees hebben, zijn hier net zo druk en levendig als de ouders.

Daarom onderstaand.

Wij vinden niet iedereen geschikt voor dit nest. daarom hebben we mensen moeten afwijzen. Ook heeft iemand zelf het besluit genomen van een kitten af te zien. Lees waarom: Hallo mevr Davelaar, Naar aanleiding van mijn bezoekje aan u en uw prachtige katten zou ik nog even terugkomen of wij het zwarte poesje wel of niet nemen. Ik heb er met mijn vriend over gehad en zelf nog lang nagedacht. Ik ben bang dat het kleine poesje later iets te veel een Siamees (wat opdringerig) karakter gaat krijgen en dat past gewoon niet zo goed bij ons. We nemen haar dus niet. Ik hoop van harte dat u een ander goed plekje voor haar vindt. Heel erg bedankt voor uw gastvrije ontvangst en uitgebreide uitleg over uw katten. Mede daardoor kon ik heel goed voelen dat het poeske niet zo goed bij mij en mijn gezinssituatie past.   Vriendelijke groet,   Zoals U heeft kunnen lezen hebben wij een slipnest van onze siamees. Voor diegene die van het aanhankelijke karakter v/d siamees houdt is dit een kans. Ze groeien op met 4 siamezen en leren zeker veel van ze. Er zijn 4 tabby’s waarvan ik vermoed dat er 3 katers en een poes zijn. Volgens mij is de gitzwarte een meisje. Dit nest krijgt uiteraard dezelfde zorg als wanneer we een siamees nest hebben. Ze worden ingeënd en eventueel gechipt. Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen, wanneer het dan van beide kanten goed voelt, kan er een afspraak volgen om de kittens te bekijken. Daarna kunt U een kitten reserveren. Deze kittens zijn overigens niet gratis en gaan ook niet voor de 13 weken weg. Ze worden met een verklaring v/d dierenarts in het paspoort, kittenpakket en natuurlijk ontwormd afgegeven.

kittenfoto 003 [anything_slider title=”” column=”three-fourth” autoslide=”0″ slider_id=”245″/]   kittenfoto 004 kittenfoto 007 kittenfoto 010 kittenfoto 011katertjes en poesje