028Geboren op 16 juli 2014 uit Angelo en Felice 5 kittens. Op 23 juli 2014 uit Angelo en Ashley 4 kittens. 030Deze leuke kittens mogen eind oktober het nest verlaten. 130 We gaan nu goede tehuizen zoeken voor deze mooie lieve katjes. We hebben siamese katers en poesjes. allemaal met stamboom. Onze kittens kosten niet de hoofdprijs. maar uiteraard een normaal bedrag voor deze kittens. Vader en moeder zijn in huis bij ons te bekijken.

 

 

Ook kittens die niet helemaal het uiterlijk van de siamees hebben, zijn hier net zo druk en levendig als de ouders.

Daarom onderstaand.

Wij vinden niet iedereen geschikt voor dit nest. daarom hebben we mensen moeten afwijzen. Ook heeft iemand zelf het besluit genomen van een kitten af te zien. Lees waarom: Hallo mevr Davelaar, Naar aanleiding van mijn bezoekje aan u en uw prachtige katten zou ik nog even terugkomen of wij het zwarte poesje wel of niet nemen. Ik heb er met mijn vriend over gehad en zelf nog lang nagedacht. Ik ben bang dat het kleine poesje later iets te veel een Siamees (wat opdringerig) karakter gaat krijgen en dat past gewoon niet zo goed bij ons. We nemen haar dus niet. Ik hoop van harte dat u een ander goed plekje voor haar vindt. Heel erg bedankt voor uw gastvrije ontvangst en uitgebreide uitleg over uw katten. Mede daardoor kon ik heel goed voelen dat het poeske niet zo goed bij mij en mijn gezinssituatie past.   Vriendelijke groet,   Zoals U heeft kunnen lezen hebben wij een slipnest van onze siamees. Voor diegene die van het aanhankelijke karakter v/d siamees houdt is dit een kans. Ze groeien op met 4 siamezen en leren zeker veel van ze. Er zijn 4 tabby’s waarvan ik vermoed dat er 3 katers en een poes zijn. Volgens mij is de gitzwarte een meisje. Dit nest krijgt uiteraard dezelfde zorg als wanneer we een siamees nest hebben. Ze worden ingeënd en eventueel gechipt. Geïnteresseerden kunnen telefonisch contact opnemen, wanneer het dan van beide kanten goed voelt, kan er een afspraak volgen om de kittens te bekijken. Daarna kunt U een kitten reserveren. Deze kittens zijn overigens niet gratis en gaan ook niet voor de 13 weken weg. Ze worden met een verklaring v/d dierenarts in het paspoort, kittenpakket en natuurlijk ontwormd afgegeven.

kittenfoto 003 [anything_slider title=”” column=”three-fourth” autoslide=”0″ slider_id=”245″/]   kittenfoto 004 kittenfoto 007 kittenfoto 010 kittenfoto 011katertjes en poesje

11 antwoorden
 1. Jeroen Krijger
  Jeroen Krijger zegt:

  Hallo, ik wil eigenlijk een sealpoint katertje hebben. Ik zag dat u een dekkater heeft van Koosje van Tutte? Mijn laatste siamees was van hem en daar ben ik erg over te spreken. Graag wil ik weten of u momenteel zo’n katje heeft of anders of u al enig zicht heeft op een volgend nest.
  mvg,
  Jeroen

  Beantwoorden
 2. Marianne Brock
  Marianne Brock zegt:

  Sinds 30 jaar heb ik Siamezen, Oosters type korthaar. Eind november is onze havannapoes na 20 jaar overleden. We zijn nu weer toe aan een nieuwe huisgenoot, vriendin voor ons en onze hond Lobbes. Ik las dat u een nieuw nestje krijgt, of al heeft. Graag zou ik weten of u kittens te koop heeft.

  Met vriendelijke groet,
  Marianne

  Beantwoorden
 3. Johan Cave
  Johan Cave zegt:

  Beste Joan Davelaar

  10 jaar geleden heeft uw kater (Napolion) onze poes Fatima Catshiba gedekt…… er is toen 1 enkele poesje geboren…. Bula (omdat het maar 1 was hebben we haar gehouden). Inmiddels is het zo dat al onze Siamezen (3x) in de afgelopen jaren zijn overleden aan ouderdoms kwaaltjes, etc. Als laatste hebben we een half jaar geleden Bula moeten laten inslapen. Nu is het zonder Siamezen wel heel erg stil in huis (we hadden ook even tijd nodig om afscheid te nemen)…..

  Heeft u binnenkort nog kittens? Wij zijn op zoek naar 1 of 2 poesjes uit een betrouwbare cattery….

  MVG

  Johan Cave
  Kruisstraat 7
  6986 CL Angerlo

  06-12110906

  Beantwoorden
  • Joan Davelaar
   Joan Davelaar zegt:

   goedemiddag,
   We zijn net terug van vakantie, vandaar deze late reactie.
   Momenteel hebben wij 9 kittens waarvan enkelen een optie opzitten.
   U mag mij altijd voor meer info bellen.
   055 3669058/ 06 22944040

   Verstuurd vanaf mijn iPad

   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.