115

Angelo, onze voormalige dekkater

Wij zijn een cattery in het midden van Nederland. Grote dierenliefhebbers. Wij hebben 3 Siamezen,   Re Mau Di Ke Cailin, Yenthe is nog kitten  en Ramses onze dekkater.

Stambomen kunt U op de pagina stambomen vinden onder het kopje onze katten.

ReMauDiKe is afgeleid van de namen van onze 4 zonen, Raymond, Maurice, Kevin en Dion.

Telefonisch kunt U ons bereiken: 055 3669058 of mobiel 06 22944040 email:joandavelaar@gmail.com

Wij zijn lid van Neocat en de kittens krijgen ook het stamboom van Neocat. Ook zijn we aangesloten bij de rasclub voor de oosterlingen SOK van neocat.

Af en toe hebben wij een nestje Siamezen van eén v/d kanjers. Wij zoeken altijd naar gezonde katers om de poesen mee te paren. Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook aan de socialisatie wordt hier veel aandacht aan besteed. Wij hebben twee honden, Mythos een Mechelse Herder van 5 jaar en Fender  is nu bijna 9 maanden.

Kittens groeien hier in de huiskamer op en zij maken veel drukte mee van de andere dieren, kleine kinderen en heel veel aanloop.

Dit geeft het kitten een stabiele persoonlijkheid en door het vele oppakken zijn het mensgerichte katjes.

Wij geven de kittens zodra ze kunnen eten vers vlees, de beste als start. maar we leren ze ook brokjes en natvoer eten om er toch bekend mee te raken. Natuurlijk worden ze ingeent en ontwormd naar ons inzicht. Als wij toekomstige eigenaren goed genoeg voor een kitten vinden mogen ze verhuizen als ze minimaal 13 weken oud zijn.

6 antwoorden
 1. Carla Schramm
  Carla Schramm zegt:

  Beste mw Davelaar, met veel plezier op uw site gekeken en gelezen. Wat een leuke foto’s van de katten en goed om te lezen dat u de gezondheid van uw katten boven alles stelt.
  Wij zijn op zoek naar een kitten (katertje) het liefst een choc point, choc tabby, seal point.
  Afgelopen maandag hebben wij helaas onze havanna Balou moeten laten inslapen ivm een tumor. Hij was 13 jaar. Wij hebben alleen nog Hador onze lieve choc point kater van 14 jr, die zijn maatje echt mist zo sneu.
  Tot voor 2 jr geleden waren onze katten zelfs met zijn drieen, onze lilac tabby Giovanni is 17 jr geworden en die missen we nog steeds.
  Wij ( mijn man Alfons en zoon Maikel van 12 jr) willen niet met onze katten fokken, maar een lief en leuk huisgenootje er weer bij en een maatje voor Hador. Ik weet niet of u nog kittens heeft maar ik hoor heel graag van u.

  Hartelijke groet

  Carla Schramm

  Beantwoorden
 2. Paula Christiaans
  Paula Christiaans zegt:

  Dag mevrouw Davelaar,
  Wij hebben net telefonisch contact gehad over de kittens. Onze siamees, Ivo, is een aantal weken geleden overleden. Ivo was een echt gezinslid, ging overal mee naar toe, praatte veel en ging mee naar de boot. Hij was alleen en kon daar prima mee omgaan. Hij was daarom erg georienteerd op mij. Uw verhaal over het socialiceren sprak mij erg aan, daarom wil ik graag op de hoogte gehouden worden over een eventueel nieuw nestje. Ik ben het meest geinteresseerd in choc.point en sealpoints. Ik hoor graag van u.

  Beantwoorden
 3. Judith te Winkel
  Judith te Winkel zegt:

  Hallo Joan,

  Mijn Joris(sealpoint), een zoon van Whitney is inmiddels bijna 16 jaar! Ik ben nog elke dag zielsgelukkig met dit oude mannetje. Het is onbeschrijfelijk wat een liefde hij geeft op zijn siameese wijze. Bij deze wil ik je na 16 jaar nogmaals bedanken voor de uitzonderlijk goede manier waarop jij met het fenomeen Siamees omgaat. Zo zouden er meer moeten zijn.

  Groeten,

  Judith (Didam)

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.