115

Angelo, onze dekkater

Wij zijn een cattery in het midden van Nederland. Grote dierenliefhebbers. Wij hebben 3 siamezen, moeder Ashley, Faye en Angelo onze dekkater.

Stambomen kunt U op de pagina stambomen vinden onder het kopje onze katten.

ReMauDiKe is afgeleidt van de namen van onze 4 zonen, Raymond, Maurice, Kevin en Dion.

Telefonisch kunt U ons bereiken: 055 3669058 of mobiel 06 22944040 email:joandavelaar@gmail.com

Wij zijn lid van Neocat en de kittens krijgen ook het stamboom van Neocat. Ook zijn we aangesloten bij de rasclub voor de oosterlingen SOK van neocat.

Af en toe hebben wij een nestje van eén v/d kanjers. Wij zoeken altijd naar gezonde katers om de poesen mee te paren. Gezondheid staat bij ons hoog in het vaandel, maar ook aan de socialisatie wordt hier veel aandacht aan besteed. Wij hebben twee honden, Mythos een Mechelse Herder van 6 maanden en Blitz  een Duitse Herder Van zes jaar.

Kittens groeien hier in de huiskamer op en zij maken veel drukte mee van de andere dieren, kleine kinderen en heel veel aanloop.

Dit geeft het kitten een stabiele persoonlijkheid en door het vele oppakken zijn het mensgerichte katjes.

Wij geven de kittens zodra ze kunnen eten vers vlees, de beste als start. maar we leren ze ook brokjes en natvoer eten om er toch bekend mee te raken. Natuurlijk worden ze ingeent en ontwormd naar ons inzicht. Als wij toekomstige eigenaren goed genoeg voor een kitten vinden mogen ze verhuizen als ze 13 weken oud zijn.