Van oorsprong begonnen wij met het houden en fokken van Siamezen in 1990.

Hier vind je leuke weetjes over onze siamezen, natuurlijk zijn deze vaak verstrengeld met de verhaaltjes van de honden en de sphynxjes maar zo werkt dat binnen een huishouden.

Onze eerste dekkater was Napoleon, volledig White Napoleon Of The Tulcken’s. Napoleon was Groot Europees Internationaal Kampioen. Napoleon heeft onze Banda, Banda Aceh Prambanan, gedekt en hieruit hebben wij onze Bo gehouden. Zijn volledige naam is Re-Mau-Di-Ke Bonaparte Sun of Napoleon. Bo heeft 8 nestjes verwekt. Dat vonden wij genoeg en toen hebben wij hem gecastreerd. Bo is voor ons heel speciaal. Het moest gewoon zo wezen dat hij er is. Lees maar eens “Hoe het begon”. Banda heeft 1,5 jaar bij ons gewoond en is meegegaan met onze zoon Maurice.

Ashley, haar echte naam is: Farida du Plié-Bois

Zij is een dochter van Re-Mau-Di-Ke Bonaparte Sun Of Napoleon en Layla du Plié-Bois. Ashley is 13 oktober 2005 geboren bij Joke en Willem van Cattery du Plié-bois

Ashley is een seal tabby point. Toen zij bij ons kwam was zij met haar broertjes en zusjes al ingeschreven als nest voor de show in Januari 2006. Lees haar verhaal maar eens.

Onze huidige dekkater is onze Ramses. Siamese dekkater lilac tabby point.

  Beperkt beschikbaar voor geteste en gezonde poesen.

 Af en toe bezoeken wij een show. Op deze foto allemaal Siameesjes, de kittens van Re-Mau-Di-Ke Faye en Amigo, kater van Tessa Huising.

 

Onze vroegere  kater, Angelo heeft op de poster van de wereldshow in Houten gestaan.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.