5 antwoorden
 1. Brenda van Dalen
  Brenda van Dalen zegt:

  Ha, ik heb een vraagje. Mijn moeder heeft samen met mijn vader jarenlang katten en Siamezen gehad. Mijn moeder heeft een poosje geen katten. Zij is ondertussen 72 jaar en is aan een nieuwe kat toe, het liefst wil zij een Siamees. Makker 18 jaar ,Joris 17 jaar en Timmie 13 jaar hebben het altijd goed gehad. Mijn moeder was al in de jaren 70 een groot geloven in natuurlijke voeding, tot ons afgrijzen als tiener,
  stond er altijd vis en vlees op hun menu. Makker en Timmie hadden een stamboom maar dat vind ze niet nodig. Wat kost een kitten bij jullie en hoe gaat dat precies ?

  Beantwoorden
 2. Brenda van Dalen
  Brenda van Dalen zegt:

  Ha, ik heb een vraagje. Mijn moeder heeft samen met mijn vader jarenlang katten en Siamezen gehad. Mijn moeder heeft een poosje geen katten. Zij is ondertussen 72 jaar en is aan een nieuwe kat toe, het liefst wil zij een Siamees. Makker 18 jaar ,Joris 17 jaar en Timmie 13 jaar hebben het altijd goed gehad. Makker en Timmie hadden een stamboom maar dat vind ze niet nodig. Wat kost een kitten bij jullie en hoe gaat dat precies ?

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.