Morgen komen er weer twee keer mensen om kittens te bekijken.

1 antwoord
  1. Vania
    Vania zegt:

    Hallo Marianne, en allemaal!Ik ben de dus deenge die deze geweldige kaartjes van Marianne in ontvangst mocht nemen. Ze heeft ze weer prachtig gemaakt.Ik weet zeker dat de baasjes van de kittens ze geweldig vinden. En gelukkig mag ik er ook een zelf houden want Bumper blijft bij mij. In week 12 mogen ze verhuizen en dan neem ik een afscheidfoto met deze waanzinnig mooie kaartjes. Dus over een paar weken staan ze op mijn site! Marianne heeft vorig jaar ook kaartjes gemaakt voor mijn D-nest. Ook deze waren super!lieve groetjes, Inge de Jong

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.